Конкурси

Филтер по Наслови      Прикажи #  
# Наслов на артиклот Датум Кликови
1 Одлуки по интерен оглас за унапредување на административни службеници во Министерството за култура Среда, 26 Декември 2018 2222
2 Интерен оглас за унапредување на административен службеник во Министерството за култура Четврток, 20 Декември 2018 2495
3 Интерен оглас за унапредување на административен службеник во Министерството за култура Вторник, 18 Декември 2018 1213
4 КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЕКТ ОД НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС, МАНИФЕСТАЦИЈА „ГРАД НА КУЛТУРАТА ВО 2019 ГОДИНА“ Вторник, 04 Декември 2018 2193
5 KONKURS PËR FINANCIMIN E PROJEKTIT NGA INTERESI KOMBËTAR, MANIFESTIMI "QYTETI I KULTURËS NË VITI 2019" Вторник, 04 Декември 2018 1013
6 К О Н К У Р С за доделување месечни надоместоци на самостојните уметници за 2019 година Среда, 14 Ноември 2018 5051
7 KONKURS për ndarjen e kompensimeve mujore për artistët e pavarur për vitin 2019 Среда, 14 Ноември 2018 1444
8 КОНКУРС за учество во финансирање на проекти за манифестацијата „Млади Европејци“ во 2018 година Понеделник, 05 Ноември 2018 4550
9 KONKURS për pjesëmarrje në financimin e projekteve për manifestimin “Evropianët e Rinj” në vitin 2018 Понеделник, 05 Ноември 2018 1510
10 Конкурс за стручно усовршување на уметници и дефицитарни стручни кадри во областа на театарот, музиката, танцот, литературата, визуелните уметности, архитектурата и дизајнот и заштитата на недвижното, движното и нематеријално културно наследство за 2019 г Четврток, 01 Ноември 2018 4359
kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia