Конкурс за драмски текст за свеченото отворање на новиот Театар во Велес

Новиот Театар во Велес е дел од капиталните проекти на Министерството за култура во рамките на Програмата на Владата на Република  Македонија ...

ПОДИГНИ КОНКУРС