ОГЛАС број 1/2014 за давање под закуп на недвижен имот - дел од објектот Н.У. Македонска Опера и Балет - Скопје по пат на електронско јавно наддавање

Дополнителни  информации за недвижноста, што е предмет на давањето под закуп, може да се добијат секој работен ден од 09–12 часот во Министерството за култура на тел. (02) 3240-585 

ПОДИГНИ ОГЛАС

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia