Thirrje për aplikim për “Programin Evropa Kreative – Nën-programi Kulturë” për vitin 2019

Ministria e Kulturës e Republikës së Maqedonisë e informon opinionin se Agjencia Ekzekutive për arsim, veprimtari audiovizuele dhe kulturë pranë Komisionit Evropian ka shpallur Thirrjen për aplikim për “Programin Evropa Kreative – Nën-programi Kulturë” për vitin 2019...

Thirrja është dedikuar për projekte transnacionale ko-produktive përmes të cilave përkrahet bashkëpunimi kulturor evropian.

Afati i fundit për parashtrimin e aplikacioneve elektronike në Agjencinë Ekzekutive për arsim, veprimtari audiovizuele dhe kulturë pranë Komisionit Evropian është 11 dhjetor 2018, deri në orën 12.

Më shumë informacione për thirrjen dhe për Kategorinë mund të gjeni në ueb faqen në vijim: https://eacea.ec.europa.eu/creative-europe/funding/support-european-cooperation-projects-2019_en

si dhe në Zyrën “Evropa Kreative – Nën-programi Kulturë” ( tel.: 3 207 446; 3 207 433; adresat elektronike: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите  и  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите )

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia