Konkurs për vitin 2019 për përsosje profesionale të artistëve dhe kuadrit deficitar nga sfera e teatrit, muzikës, vallëzimit, literaturës, artit pamor, arkitekturës e dizajnit dhe mbrojtjes së trashëgimisë kulturore

Konkurs për vitin 2019 për përsosje profesionale të artistëve dhe kuadrit deficitar nga sfera e teatrit, muzikës, vallëzimit, literaturës, artit pamor, arkitekturës e dizajnit dhe mbrojtjes së trashëgimisë kulturore së patundshme, të tundshme/luajtshme dhe trashëgimisë shpirtërore

Kërkesë

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia