Конкурс за финансирање проекти од национален интерес во културата за 2013 година

Врз основа на член 65, а во врска со членовите 8 и 62 од Законот за културата („Службен весник на  Република Македонија“ бр. 31/98,  49/03,  82/05, 24/07, 116/2010, 47/2011, 51/2011) Министерството за култура распишува

КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЕКТИ ОД НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС ВО КУЛТУРАТА ЗА 2013 ГОДИНА

ПРИЈАВИ И ОБРАСЦИ

http://www.kultura.gov.mk/index.php/odnosi-so-javnost/soopstenija/530-konkurs-za-finansiranje-proekti-od-nacionalen-interes-vo-kulturata-za-2013-godina#kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia