Конкурс за финансирање проекти во областа на креативните индустрии

Врз основа на член 63 став 1 точка 9 и член 65 став 4 од Законот за културата („Службен весник на Република Македонија“ бр. 31/98, 49/03, 82/05, 24/07 и 116/10, 47/11, 51/11 и 136/12), Министерството за култура распишува

ПОДИГНИ ДОКУМЕНТ

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia