Конкурси

Филтер по Наслови      Прикажи #  
# Наслов на артиклот Датум Кликови
11 Konkurs për vitin 2019 për përsosje profesionale të artistëve dhe kuadrit deficitar nga sfera e teatrit, muzikës, vallëzimit, literaturës, artit pamor, arkitekturës e dizajnit dhe mbrojtjes së trashëgimisë kulturore Четврток, 01 Ноември 2018 1742
12 КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЕКТ ОД НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС ВО КУЛТУРАТА ЗА 58 - ТА ИНТЕРНАЦИОНАЛНА ЛИКОВНА ИЗЛОЖБА ВО ВЕНЕЦИЈА ВО 2019 ГОДИНА Петок, 26 Октомври 2018 1961
13 KONKURS PËR FINANCIMIN E PROJEKTIT ME INTERES NACIONAL NË KULTURË PËR EKSPOZITËN E 59-TË NDËRKOMBËTARE TË ARTIT NË VENECIA PËR VITIN 2019 Петок, 26 Октомври 2018 790
14 Повик за аплицирање за литературната награда за 2019 година на Европската банка за обнова и развој Петок, 26 Октомври 2018 973
15 Thirrje për aplikim për çmimin letrar për vitin 2019 të Bankës Evropiane për Ripërtëritje dhe Zhvillim Петок, 26 Октомври 2018 729
16 Повик за аплицирање за „Програмата Креативна Европа – Потпрограма Култура“ за 2019 година Среда, 24 Октомври 2018 2748
17 Thirrje për aplikim për “Programin Evropa Kreative – Nën-programi Kulturë” për vitin 2019 Среда, 24 Октомври 2018 854
18 Одлука за избор по интерен оглас Четврток, 18 Октомври 2018 1370
19 Vendim për zgjedhje me shpalle interne Четврток, 18 Октомври 2018 828
20 Одлука за избор по интерен оглас Четврток, 18 Октомври 2018 1098
kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia