Закони

Филтер по Наслови      Прикажи #  
# Наслов на артиклот Кликови
1 Закон за престанување на важењето на Законот за поддршка на домашната музичка продукција 1378
2 Закон за прогласување на Старото градско јадро на Битола за културно наследство од особено значење („Службен весник на Република Македонија бр. 169/15). 4857
3 Закон за прогласување на Старото градско јадро на Кратово за културно наследство од особено значење („Службен весник на Република Македонија бр. 144/14). 1459
4 ЗАКОН ЗА ИЗДАВАЧКАТА ДЕЈНОСТ 9639
5 ЗАКОН ЗА ФИЛМСКА ДЕЈНОСТ 10821
6 ЗАКОН ЗА ПОДДРШКА НА ДОМАШНАТА МУЗИЧКА ПРОДУКЦИЈА 6898
7 ЗАКОН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО СВЕТСКОТО ПРИРОДНО И КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО ВО ОХРИДСКИОТ РЕГИОН 6318
8 ЗАКОН ЗА ПРОГЛАСУВАЊЕ НА СПОМЕНИЧКАТА ЦЕЛИНА КРУШЕВО ЗА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО ОД ОСОБЕНО ЗНАЧЕЊЕ - АПРИЛ 2012 5746
9 ЗАКОН ЗА АРХИВСКИ МАТЕРИЈАЛ 12668
10 ЗАКОН ЗА ДРЖАВНИТЕ НАГРАДИ 5894
kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia