ЗАКОН ЗА ФИЛМСКИОТ ФОНД НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

ЗАКОН ЗА ФИЛМСКИОТ ФОНД НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА (вон сила)
„Службен Весник на Р.Македонија” бр.70 од 06.06.2006 година

Неофицијален пречистен текст 28-12-2012година

Повеќе

ЗАКОН ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА ФИЛМСКИОТ ФОНД НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
„Службен весник на Р. Македонија” бр.92/08 од 22.07.2008 година

ЗАКОН ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА ФИЛМСКИОТ ФОНД НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
„Службен весник на Р. Македонија” бр.36 од 23.03.2011 година

УКАЗ ЗА ПРОГЛАСУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ НА ФИЛМСКИОТ ФОНД НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
„Службен весник на Р. Македонија” бр.136 од 3.10.2011 година

-Извештај од спроведени консултации

-План за спроведување на проценка на влијание на регулативата

-Иницијална проценка на влијание на регулативата

-Образец за проценка на фискалните импликации

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia