ЗАКОН ЗА ПРОГЛАСУВАЊЕ НА СПОМЕНИЧКАТА ЦЕЛИНА КРУШЕВО ЗА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО ОД ОСОБЕНО ЗНАЧЕЊЕ - АПРИЛ 2012

-ЗАКОН ЗА ПРОГЛАСУВАЊЕ НА СПОМЕНИЧКАТА ЦЕЛИНА КРУШЕВО ЗА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО ОД ОСОБЕНО ЗНАЧЕЊЕ
Службен весник на РМ, бр.95/2012

-ПРЕДЛОГ  НА  ЗАКОН ЗА ПРОГЛАСУВАЊЕ НА СПОМЕНИЧКАТА ЦЕЛИНА КРУШЕВО ЗА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО ОД ОСОБЕНО ЗНАЧЕЊЕ

  1. Предлог  на  Закон за прогласување на споменичката целина Крушево за културно наследство од особено значење
  1. Меморандум Предлог на  Закон за прогласување на споменичката целина на Крушево за културно наследство од особено значење
  1. Извештај за спроведени консултации со засегнати страни за донесување на Законот за прогласување на споменичката целина Крушево за културно наследство од особено значење
  1. Образец за процена на фискалните импликации на предлог- прописите и општите акти  доставени до владата на Република Македонија за нивно усвојување
  1. Изјава за усогласеност на прописот со законодавството на Европската Унија со кореспондентна табела
  1. План за спроведување на проценка на влијание на регулативата, Образец бр.1
  1. Иницијална проценка на влијание на регулативата, Образец бр.2

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia