ЗАКОН ЗА ПОДДРШКА НА ДОМАШНАТА МУЗИЧКА ПРОДУКЦИЈА

Со овој закон се уредуваат начинот и постапката за финансирање на создавањето нови вокално-инструментални композиции од забавната и од народната музика, надлежноста на Јавното претпријатие Македонска радио-телевизија - Скопје и други прашања...

Закон за поддршка на домашната музичка продукција

Предлог на закон за поттикнување на домашното творештво

Соопштение
Предлог на Закон за поддршка на домашната музичка продукција
Образец 1 План за РИА
Иницијална проценка за влијание на регулативата

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia