ЗАКОН ЗА ФИЛМСКА ДЕЈНОСТ

УКАЗ ЗА ПРОГЛАСУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА ФИЛМСКА ДЕЈНОСТ

ПОДИГНИ ДОКУМЕНТ

ЗАКОН ЗА ФИЛМСКА ДЕЈНОСТ - НЕОФИЦИЈАЛЕН КОНСОЛИДИРАН ТЕКСТ

-ЗАКОН ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА ФИЛМСКАТА ДЕЈНОСТ

Службен весник на РМ, бр. 18 од 29.01.2014 година

-ЗАКОН ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА ФИЛМСКАТА ДЕЈНОСТ Службен весник на РМ, бр. 44 од 05.03.2014 година

-ЗАКОНОТ ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА ФИЛМСКАТА ДЕЈНОСТ (Службен весник на РМ, бр. 152/15)

-ЗАКОН ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА ФИЛМСКАТА ДЕЈНОСТ (Службен весник на РМ, бр. 39 од 29.2.2016 година)

ЗАКОН ЗА ФИЛМСКАТА ДЕЈНОСТ („Службен весник на Република Македонија” бр. 82/13, 18/14, 44/14, 129/15, 152/15 и 39/16); ПОДЗАКОНСКИ АКТИ: 

 ЗАКОНОТ ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА ФИЛМСКАТА ДЕЈНОСТ

 Службен весник на РМ, бр. 129 од 31.07.2015 година

ОДЛУКА 

 ЗАКОНОТ ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА ФИЛМСКАТА ДЕЈНОСТ

 Службен весник на РМ, бр. 11 од 18.1.2018 година


kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia