ПРАВИЛНИК ЗА ФОРМАТА И СОДРЖИНАТА НА ЛЕКТОРСКАТА ЛИЦЕНЦА

Врз основа на член 10-н став (2) од Законот за употребата на македонскиот јазик(„Службен весник на Република Македонија“ бр. 5/98, 89/08, 116/10 и 187/13), министеротза култура, донесе

ПОДИГНИ „ПРАВИЛНИК ЗА ФОРМАТА И СОДРЖИНАТА НА ЛЕКТОРСКАТА ЛИЦЕНЦА“

Правилник за формата, содржината и начинот на водење на регистарот на издадените, одземените и продолжените лекторски лиценци, како и лекторските лиценци кои престанале да важат („Службен весник на Република Македонија“ бр. 32/15)

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia