ПРАВИЛНИК ЗА ПРОГРАМАТА ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТОТ ЗА ДОБИВАЊЕ НА ЛЕКТОРСКА ЛИЦЕНЦА

Врз основа на член 10-б став (2) од Законот за употребата на македонскиот јазик („Службен весник на Република Македонија“ бр. 5/98, 89/08, 116/10 и 187/13), министеротза култура, донесе

ПОДИГНИ ДОКУМЕНТ „ПРАВИЛНИК ЗА ПРОГРАМАТА ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТОТ ЗА ДОБИВАЊЕ НА ЛЕКТОРСКА ЛИЦЕНЦА“

- Правилник за начинот на бодирање на првиот и вториот дел од испитот за добивање на лекторска лиценца („Службен весник на Република Македонија“ бр. 32/15)

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia