ПРАВИЛНИК ЗА ФОРМАТА И СОДРЖИНАТА НА ГОДИШНИОТ ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗДАВАЧКАТА ПРОДУКЦИЈА НА ИЗДАВАЧОТ

Врз основа на член 6 став (4) од Законот за издавачката дејност („Службен весник на Република Македонија” бр. 199/14), министерот за култура, донесе ...

 

подигни документ

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia