ПРАВИЛНИК ЗА СИСТЕМАТИЗАЦИЈА НА РАБОТНИ МЕСТА ВО МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА

Врз основа на член 17 став (7) од Законот за вработените во јавниот сектор ("Службен весник на Република Македонија" бр. 27/14 и 199/14), министерот за култура  на ден _______.2016 година донесе ....

ПОДИГНИ ДОКУМЕНТ pdf формат

Врз основа на член 17 став (7) од Законот за вработените во јавниот сектор ("Сл. весник на Република Македонија" бр. 27/2014, 199/2014, 27/2016 и 35/2018), министерот за култура  донесе

ПРАВИЛНИК За изменување и дополнување на Правилникот за систематизација на работните места во Министерството за култура

П Р А В И Л Н И К За изменување и дополнување на Правилникот за систематизација на работните места во Министерството за култура

Врз основа на член 17 став (7) од Законот за вработените во јавниот сектор ("Сл. весник на Република Македонија" бр. 27/2014, 199/2014 и 27/2016), министерот за култура  на ден _______.2018 година донесе

ПРАВИЛНИК за измена и дополна на Правилникот за внатрешна организација и работа Министерство за култура

:11.0pt; font-family:"StobiSerif Regular";mso-font-kerning:18.0pt;mso-ansi-language: MK;mso-fareast-language:MK;mso-bidi-font-weight:bold'> и 35/2018), министерот за култура  донесе

Правилник за систематизација на работни места во Министерството за култура

Правилник за  внатрешна организација на  Министерството за култура

Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за систематизација на работните места во Министерството за култура

Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за систематизација на работните места во Министерството за култура

Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за систематизација на работните места во Министерството за култура

Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за систематизација на работните места во Министерството за култура

Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за систематизација на работните места во Министерството за култура

Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за систематизација на работните места во Министерството за култура

Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за систематизација на работните места во Министерството за култура

Правилник за измена и дополна на Правилникот за внатрешна организација и работа на Министерството за култура

Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за систематизација на работните места во Министерството за култура

Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за систематизација на работните места во Министерството за култура

Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за систематизација на работните места во Министерството за култура

Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за систематизација на работните места во Министерството за култура

Функционална анализа на внатрешна организација на Министерството за култура

Органограм

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia