Правилник за формата и содржината на образецот на барање за почеток со работа на Музеј и за формата и содржината на образецот на барање за донесување на решение за исполнување на посебните услови за почеток со работа на Музејот

Правилник за формата и содржината на образецот на барање за почеток со работа на музеј и за формата и содржината на образецот на барање за донесување на решение за исполнување на посебните услови за почеток со работа на музејот

повеќе

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia