ПРАВИЛНИК ЗА ФОРМАТА, СОДРЖИНАТА И НАЧИНОТ НА ВОДЕЊЕ НА ВЛЕЗНАТА КНИГА, КНИГАТА НА ИНВЕНТАРОТ, ИЗЛЕЗНАТА КНИГА, КАРТОТЕКАТА И НА ДРУГИТЕ ВИДОВИ ЕВИДЕНЦИЈА НА АУДИОВИЗУЕЛНИТЕ ДОБРА И НА ДОКУМЕНТАЦИЈАТА

ПРАВИЛНИК ЗА ФОРМАТА, СОДРЖИНАТА И НАЧИНОТ НА ВОДЕЊЕ НАВЛЕЗНАТА КНИГА, КНИГАТА НА ИНВЕНТАРОТ, ИЗЛЕЗНАТА КНИГА,КАРТОТЕКАТА И НА ДРУГИТЕ ВИДОВИ ЕВИДЕНЦИЈА НА АУДИОВИЗУЕЛНИТЕ ДОБРА И НА ДОКУМЕНТАЦИЈАТА

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia