ПОДЗАКОНСКИ АКТИ КОИ ПРОИЗЛЕГУВААТ ОД ЗАКОНОТ ЗА УПОТРЕБАТА НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК

ПРАВИЛНИК ЗА ФОРМАТА , СОДРЖИНАТА  И НАЧИНОТ НА ВОДЕЊЕ НА РЕГИСТАРОТ НА ИЗДАДЕНИТЕ И ОДЗЕМЕНИТЕ ЛЕКТОРСКИ ЛИЦЕНЦИ , КАКО И НА ЛЕКТОРСКИТЕ ЛИЦЕНЦИ КОИ ПРЕСТАНАЛЕ ДА ВАЖАТ 

(„Службен весник на Република Македонија“ бр. 59/18)

ПРАВИЛНИК ЗА ОБРАЗЕЦОТ НА БАРАЊЕТО ЗА ПОЛАГАЊЕ ИСПИТ ЗА ДОБИВАЊЕ ЛЕКТОРСКА ЛИЦЕНЦА

(„Службен весник на Република Македонија“ бр. 59/18)

ПРАВИЛНИК ЗА НАЧИНОТ НА ПОЛАГАЊЕТО НА ИСПИТОТ ЗА ДОБИВАЊЕ ЛЕКТОРСКА ЛИЦЕНЦА И ЗА ПРОГРАМАТА ЗА ИСПИТОТ

(„Службен весник на Република Македонија“ бр. 59/18)

ПРАВИЛНИК ЗА ФОРМАТА И СОДРЖИНАТА НА ЛЕКТОРСКАТА ЛИЦЕНЦА

(„Службен весник на Република Македонија“ бр. 59/18)

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia