Отворено владино партнерство

Филтер по Наслови      Прикажи #  
# Наслов на артиклот Кликови
1 ИЗВЕШТАЈ ЗА РОДОВО ОДГОВОРНО БУЏЕТИРАЊЕ 2016/2017 1115
2 ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ЕДНАКВИ МОЖНОСТИ НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА ЗА 2017 ГОДИНА 1078
3 Годишен извештај на органите на државната управа за напредокот на состојбата на еднаквите можности за жените и мажите 2176
4 ГОДИШЕН ПЛАН ЗА ОСТВАРУВАЊЕ НА НАЦИОНАЛНИОТ ИНТЕРЕС ВО КУЛТУРАТА ЗА 2016 ГОДИНА 2767
5 ГОДИШЕН ПЛАН ЗА ОСТВАРУВАЊЕ НА НАЦИОНАЛНИОТ ИНТЕРЕС ВО КУЛТУРАТА ЗА 2015 ГОДИНА 2654
6 Национален регистар на објекти кои се заштитено културно наследсво 31.12.2012 3340
7 Установи во кои се одвива театарска дејност 3038
8 Регистер со адреси од установи и фолклорни здруженија 3115
9 АКЦИСКИ ПЛАН ЗА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА НАЦИОНАЛНАТА СТРAТЕГИЈА ЗА РАЗВОЈ НА КУЛТУРАТА ЗА ПЕРИОДОТ 2013 - 2017 3014
10 НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЈА ЗА РАЗВОЈ НА КУЛТУРАТА ЗА ПЕРИОДОТ 2013 - 2017 3616
kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia