Paralajmërim për ekspozitën "Vepra-dhurata nga Çekosllovakia" në MAB

Ministri i Kulturës, Asaf Ademi, sot (30 tetor) në orën 18, në Muzeun e Arteve Bashkëkohore në Shkup, do të marrë pjesë dhe do të mbajë fjalim në hapjen e ekspozitës “Vepra-dhurata nga Çekosllovakia” (nga koleksioni i Muzeut të Arteve Bashkëkohore – Shkup), me rastin e 100-vjetorit të formimit të Çekosllovakisë ...

Në këtë ekspozitë, në kuadër të së cilës do të ekspozohen fotografi, grafika, skulptura dhe vizatime nga autorë çekosllovakë, fjalim do të mbajë edhe Mira Gaqina dhe ambasadorët e Republikës së Çekisë dhe të Republikës së Sllovakisë në Republikën e Maqedonisë, Mirosllav Toman dhe Henrik Markush.
kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia