Nënshkrimi i marrëveshjes për grant për Çifte Hamam-in

Ministri i Kulturës, Asaf Ademi, ambasadori i SHBA-ve në Maqedoni, Xhes Bejli dhe drejtoresha Dita Starova Qerimi, nesër (31 tetor), në orën 10:30 në Galerinë Nacionale të Maqedonisë, objekti Çifte Hamam, do të mbajnë fjalim para të pranishmëve, me rastin e nënshkrimit të Marrëveshjes për grant – i ndarë nga Fondi i Ambasadorëve për Mbrojtje Kulturore i SHBA-ve për vitin 2018 ...

Ky grant, që është në shumë prej 91.000 dollarësh amerikanë, është dedikuar për realizimin e projektit “Rehabilitimi i dëmtimeve nga lagështia (enterieri dhe eksterieri), mbrojtja nga hyrja e ujërave atmosferikë, mbrojtja nga rrezet ultravioletë dhe rrethimi i objektit kulturor Çifte Hamam, Shkup”.
kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia