Прес Најави

Министерката за култура ќе ја посети НУ Национална галерија на Македонија

Во 11 часот во објектот „Мала станица“ се предвидени изјави за медиумите ...

Повеќе...

Министерката за култура во работна посета на археолошкиот локалитет Стоби

Во 10 часот се предвидени изјави за медиумите ...

Повеќе...

Министерката за култура ќе престојува во работна посета на Битола

Во 11 часот предвидени се изјави за медиуми

Повеќе...

Реконструкција на внатрешноста на Театарот за деца и младинци

Во 12 часот се предвидени изјави за медиумите

Повеќе...

Промоција на публикацијата „Слики со историска тематика во Музејот на македонската борба“

Среда во 11 часот во Музејот на македонската борба...

Повеќе...

Работна средба со македонскиот уметник со интернационална кариера, Дуке Бојаџиев

Понеделник во просториите на Министерството за култура во 11,30 часот предвидени се изјави за медиумите

Повеќе...

Министерката за култура ќе оствари работна посета на општина Кичево

Во 11.30 часот се предвидени изјави за медиумите

Повеќе...

Министерката за култура во работна посета на Националната и универзитетска библиотека

Во 11 часот се предвидени изјави за медиумите

Повеќе...

Прес-конференција по повод промоцијата на нови девет стрип наслови

Понеделник  во 11 часот во Порта Македонија

Повеќе...

Министерката за култура ќе се обрати на промоција на Словенечко - македонскиот речник

Четврток (05.02.2015 година) во 11 часот во Порта Македонија ...

Повеќе...

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia