Promovim i veprës dramatike „Veronika Samarak“ në Strumicë

Në sallën e vogël të Qendrës së Kulturës “Anton Panov” në Strumicë, sonte në ora 20:00 do të promovohet vepra dramatike „Veronika Samarak“, nga Anton Panov...

_

Bëhet fjalë për dramën e dytë nga shkrimtari Anton Panov, e cila deri më tani nuk është botuar dhe as nuk është vënë në skenë. Promovimi është në kuadër të kremtimit me rastin e festës së patronatit të Strumicës, por do të jetë edhe një kontribut i vogël në shënimin e pesëdhjetëvjetorit të vdekjes së njërit nga autorëve më të rëndësishëm të dramës në Maqedoni, Anton Panov.

Për botimin do të flasin redaktori i librit Aco Gogov dhe d-r Mishel Pavllovski, teatrolog.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia