Ana dhe Hana“ në Teatrin Turk

Ansambli i Teatrit Turk sonte, me fillim në ora 19:00, në skenën e Teatrit Komedia do ta shfaq shfaqen për të rinj „Ana dhe Hana“, sipas motiveve te veprës „Ditari i Ana Frank“...

Turski_teatar_13

Në shfaqe, që është nën adaptim dhe regji të Dragana Gunin, paraqiten: Smine Hlil, Zhale Osmanli, Ines Radonçiq, Hakan Daci, Funda Ibrahim, Edin Jakupoviq, Ziba Radonçiq, Rijad Tahir dhe Naxhije Keç. Skenografia është e Bedi Ibrahim, kostumet të Elena Vangellovskës, muzika e Adi Imerit, ndërsa koreografia e Aleksandra Koçovska - Naçevas.

Shfaqja do të jepet me titra në gjuhën maqedonase.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia