„Промоција на аматерски документарни филмови во град Прилеп“ во рамки на манифестацијата „Млади Европејци 2018“

Во недела (16 декември) во 18:30 часот во коното „Мис Стон“ во Пприлеп ќе започне реализацијата на проектот „Промоција на аматерски документарни филмови во град Прилеп“ ..

promocija_filmovi_1

Проектот на „Фото кино клубот“ од Прилеп се реализира во рамки на манифестацијата „Млади Европејци 2018“ поддржана од Министерството за култура на Република Македонија. Целта на проектот е збогатување на културната понуда во град Прилеп преку афирмирање на филмската култура.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia