“Parisieniа në Pehçevë” - ekspozitë në Shtëpinë e Kulturës në Pehçevë

Në Shtëpinë e Kulturës “Jane Sandanski” Pehçevë nesër (11 janar) në orën 18 do të hapet ekspozita “Parisienia në Pehçevë” e artistes Lena Gjuriq ...

Pehcevo

Në kuadër të ekspozitës, para publikut të Pehçevës do të prezantohen 31 vepra.

Koleksioni i pasur i veprave artistike të autores Lena Gjuriq deri më tani ka qenë i ekspozuar në disa qytete në Maqedoni, si: në Shtip, Manastir, Strumicë, Radovish, Vinicë, Sveti Nikollë, Berovë, Dellçevë dhe Shkup dhe, kësaj të premte, për herë të parë, ky Koleksion do të paraqitet para artdashësve të Pehçevës.

Pas prezantimit të filmit “Shëruesi”, ekspozita “Parisieniа në Pehçevë” është aktiviteti i dytë i drejtorit të ri të institucionit kulturor të Pehçevës. Ndërsa, nga ky institucion paralajmërojnë pasurimin e jetës kulturore në Pehçevë gjatë vitit 2019.

Kjo ekspozitë është mbështetur nga Ministria e Kulturës e Republikës së Maqedonisë.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia