Performanca për të rinjtë "Ana dhe Hana"

Pas motiveve nga Ditari i Anna Frank, e përshtatur dhe drejtuar nga Dragana Gunin, sot në orën 19 në skenën e Teatrit "Komedia" aktorët e Teatrit Turk do të luajnë shfaqjen "Ana dhe Hana" ...

turski_teatar_1

Performanca përfshin: Emine Halil, Zale Osmanli, Ines Radoniq dhe Hakan Daci.Skenografia është nga Bedi Ibrahim, dizajni i kostumit nga Elena Vangelovska, dhe koreografia nga Aleksandra Koçovska-Naçeva.
Muzika u shkrua nga Adi Imeri.

Shfaqja do të jetë me titra në gjuhën maqedonase.
kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia