Baleti "Samson dhe Delilah" në Operën dhe Baletin e Maqedonisë

Në Operën dhe Baletin e Maqedonisë, më 15 janar, në orën 20, do të realizohet shfaqja e baletit "Samson dhe Delilah" me muzikë nga Kamy Saint-Saens ...

Samson_Dalila_1

Baleti "Samson dhe Delilah", që merret me historinë biblike të luftës së përjetshme midis së mirës dhe së keqes, koreografohet nga Ronald Savkoviç nga Kroacia, me rolet kryesore: Aleksandra Mijalkova dhe Vasil Çiçiashvili, Sasha Eftimova dhe Endru Kuk  nga Anglia, Miroslav Mitrasinoviç dhe Olga Pango.
kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia